Wie zijn we

Ons kantoor is jong met passie voor het vak als deurwaarder. Met gedrevenheid zetten wij ons gericht in als het verlengstuk voor de juridische en financiële praktijk. Wij zijn sinds 2005 actief als deurwaarders en sinds 2013 als onafhankelijk kantoor vanuit onze standplaats Sittard-Geleen. Wij kennen de markt en de mensen. En de mensen kennen ons. Onze collega’s zijn goed opgeleid, hebben allemaal kennis van zaken en een dosis ervaring en mensenkennis, waarmee ze u graag van dienst zijn.

Wij overtreffen graag de verwachtingen. Iets anders doen dan een ander. Net dat stapje extra zetten. Door een persoonlijk en specialistisch advies te geven. Persoonlijke benadering en begeleiding staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Wij houden van direct contact en korte lijnen.

Het woord gewoon zegt veel. Dat we de gewone dingen ongewoon goed willen doen. Dat uw ambtelijke opdracht binnen twee werkdagen wordt uitgevoerd, waar ook in Nederland, dat is toch normaal? Dat we gewoon betrokken blijven, zowel tijdens maar vooral ook nadat uw opdracht uitgevoerd is. En vooral dat we gewoon onszelf blijven als we verwonderen.

Contact met Zuyd Gerechtsdeurwaarders

Online betalen met iDEAL
Betalingsregeling aanvragen
Bezoekadres
Transportlaan 123
6163 CX Geleen
Kantoorgegevens
BTW NL0018.137.22.B.26
KVK 57786380
Bankgegevens
IBAN NL15RABO0301442126
BIC RABONL2U
Vandaag zijn wij bereikbaar van 9:00 tot 12:30 uur en van 13:30 tot 16:00 uur

Maatschappelijk Verantwoord Incasseren

Gerechtsdeurwaarders hebben een groot maatschappelijk verantwoordelijke functie. Zuyd Gerechtsdeurwaarders neemt maatschappelijk verantwoord incasseren serieus en committeert zich aan een werkwijze waarbij respectvol wordt omgegaan met de belangen van de maatschappij, onze klanten en die van debiteuren.

© 2019 Zuyd Gerechtsdeurwaarders | Voorwaarden & Tarieven | Privacybeleid

Op zoek naar een incassobureau?