Onze expertise

Onze kennis

Behalve expertise op het gebied van incasseren van vorderingen en het leggen van uiteenlopende beslagen, behoort de laatste jaren met name het bewijsbeslag en de pandhoudersexecutie tot onze specialiteit en focus.

Deze laatste twee exotische beslagen zijn een specialisatie op zich. Al diverse malen zijn wij betrokken geweest bij beslagleggingen die de nationale media aandacht gehaald hebben. Wij opereren daarbij altijd op de achtergrond en discreet. Indien zaken bij voorkeur buiten de media dienen te blijven dan voeren wij deze snel en discreet uit.

Wij denken graag mee en adviseren in de voorbereiding van een beslag. Wij streven naar innovatieve gedurfde oplossingen en een vooral praktische uitvoering van het te leggen beslag. Van het veiligstellen van bewijsmateriaal tot aan het terughalen van uw gefinancierde/verpande zaken. U bent bij ons aan het juiste adres!

Waarin onderscheiden wij ons?

Onze kracht is onze specialistische kennis. Hierdoor kunnen we vaak op voorhand al een goede inschatting maken welke maatregel kans van slagen heeft. Wij zijn immers van mening dat elke opdracht een eigen aanpak vergt.

Wij concurreren niet met de advocatuur, incassobureaus of credit-management organisaties. Wij kiezen er specifiek voor om onze diensten enkel te leveren ter aanvulling van de dienstverlening van onze opdrachtgever. Onze opdrachtgevers bestaan dan ook voornamelijk uit advocaten, notarissen, incassobureaus, financieringsmaatschappijen, MKB en verhuurders.

Wij geven ook graag tekst en uitleg over wat ons werk inhoudt. Dat doen we onder meer door het geven van voorlichting op middelbare scholen of in de vorm van lezingen voor bijvoorbeeld ondernemers- of branche verenigingen.

Contact met Zuyd Gerechtsdeurwaarders

Online betalen met iDEAL
Betalingsregeling aanvragen
Bezoekadres
Transportlaan 123
6163 CX Geleen
Kantoorgegevens
BTW NL0018.137.22.B.26
KVK 57786380
Bankgegevens
IBAN NL15RABO0301442126
BIC RABONL2U
Vandaag zijn wij bereikbaar van 9:00 tot 12:30 uur en van 13:30 tot 16:00 uur

Maatschappelijk Verantwoord Incasseren

Gerechtsdeurwaarders hebben een groot maatschappelijk verantwoordelijke functie. Zuyd Gerechtsdeurwaarders neemt maatschappelijk verantwoord incasseren serieus en committeert zich aan een werkwijze waarbij respectvol wordt omgegaan met de belangen van de maatschappij, onze klanten en die van debiteuren.

© 2019 Zuyd Gerechtsdeurwaarders | Voorwaarden & Tarieven | Privacybeleid

Op zoek naar een incassobureau?