Specialist voor het innemen van uw gefinancierde zaken

Uw betrouwbare partner

Als uw betrouwbare partner streven wij naar snelle oplossingen en een discrete praktische uitvoering van de het innemen van uw gefinancierde zaken. Zo hebben wij ons in het verleden al meerdere malen bewezen bij omvangrijke innames van meerdere zaken waaronder het innemen van complete bedrijfsinventarissen, complete machinestraten, groot rollend materiaal en exclusieve voertuigen.

Onze opdrachtgevers variëren van de grotere financieringsmaatschappijen tot landelijke en lokale lease-maatschappijen aan wie wij meer dan eens onze toegevoegde waarde succesvol hebben bewezen.

Goede voorbereiding is het halve werk

Snelheid en discretie is wat onze relaties van ons met name verwachten. Dankzij onze jarenlange ervaringen kunnen wij dan ook adequaat overgaan tot het innemen van uw zaak. Voordat wij overgaan tot de inname van uw zaken bepalen wij eerst samen met u op welke wijze dit dient te gebeuren.

Bij een financial-lease overeenkomst is er veelal sprake van een stil pandrecht. Wij kunnen in dat geval als gerechtsdeurwaarder op korte termijn, zelfs al binnen 24 uur, een verlof aanvragen bij de voorzieningenrechter voor het uitwinnen van uw pandrecht. Dit alles zonder tussenkomst van een advocaat. En omdat wij met beide benen in de praktijk staan weten wij ook welke valkuilen u daarbij kunt tegenkomen.

Is er sprake van een operational-lease dan ontkomt u veelal niet aan de gang naar de rechter. In dat geval is het van belang dat vooraf een verlof aangevraagd wordt voor het leggen van beslag tot afgifte. Daarbij is het van belang dat een bewaarder aangesteld wordt zodat uw gefinancierde zaken niet tijdens de procedure onverhoopt verdwijnen. Wij beschikken over een breed netwerk aan specialisten, van advocaat tot bewaarder, van particulier recherchebureau tot aan een ervaren transportbedrijf.

Contact met Zuyd Gerechtsdeurwaarders

Online betalen met iDEAL
Betalingsregeling aanvragen
Bezoekadres
Transportlaan 123
6163 CX Geleen
Kantoorgegevens
BTW NL0018.137.22.B.26
KVK 57786380
Bankgegevens
IBAN NL15RABO0301442126
BIC RABONL2U
Vandaag zijn wij bereikbaar van 9:00 tot 12:30 uur en van 13:30 tot 16:00 uur

Maatschappelijk Verantwoord Incasseren

Gerechtsdeurwaarders hebben een groot maatschappelijk verantwoordelijke functie. Zuyd Gerechtsdeurwaarders neemt maatschappelijk verantwoord incasseren serieus en committeert zich aan een werkwijze waarbij respectvol wordt omgegaan met de belangen van de maatschappij, onze klanten en die van debiteuren.

© 2019 Zuyd Gerechtsdeurwaarders | Voorwaarden & Tarieven | Privacybeleid

Op zoek naar een incassobureau?