Ambtelijke dienstverlening

Wij vinden dat een ambtelijke praktijk niet samen kan gaan met een incassopraktijk. Daarom ligt onze focus op ambtelijke dienstverlening. Wij mogen ons dan ook met recht specialist noemen in ambtelijke dienstverlening voor de juridische professional.

Dé deurwaarder voor de advocatuur

Onze diensten zijn gericht op ondersteuning van de advocatuur. Wij staan u graag bij op het gebied van het beslag- en executierecht. Het uitbrengen van losse en spoedopdrachten behoort tot één van onze speerpunten waarbij bereikbaarheid 24/7 gegarandeerd is. Zodoende kunt u ook buiten kantoortijden van onze diensten gebruik maken en direct telefonisch een deurwaarder bereiken.

Een groot aantal advocatenkantoren weet ons te vinden voor onze brede juridische expertise en wij begrijpen als geen ander dat bij dit soort zaken snelheid en accuraat handelen essentieel zijn. U kunt al uw ambtshandelingen aan ons uitbesteden. Dat scheelt u enorm veel tijd.

Voor de actieve veilingnotaris

Bent u als notaris op zoek naar een kundige sparringpartner voor openbare veilingen van onroerende zaken? In samenspraak met u worden aan alle relevante partijen tijdig en juist aangezegd, zodat problemen achteraf voorkomen worden. Indien nodig, kunnen we ná de veiling ook voor ontruiming van het verkochte pand zorgdragen.

Contact met Zuyd Gerechtsdeurwaarders

Online betalen met iDEAL
Betalingsregeling aanvragen
Bezoekadres
Transportlaan 123
6163 CX Geleen
Kantoorgegevens
BTW NL0018.137.22.B.26
KVK 57786380
Bankgegevens
IBAN NL15RABO0301442126
BIC RABONL2U
Vandaag zijn wij bereikbaar van 9:00 tot 12:30 uur en van 13:30 tot 16:00 uur

Maatschappelijk Verantwoord Incasseren

Gerechtsdeurwaarders hebben een groot maatschappelijk verantwoordelijke functie. Zuyd Gerechtsdeurwaarders neemt maatschappelijk verantwoord incasseren serieus en committeert zich aan een werkwijze waarbij respectvol wordt omgegaan met de belangen van de maatschappij, onze klanten en die van debiteuren.

© 2019 Zuyd Gerechtsdeurwaarders | Voorwaarden & Tarieven | Privacybeleid

Op zoek naar een incassobureau?