U wilt hulp bij uw financiële situatie

We zijn er om samen met u een oplossing te vinden. Om op deze manier tot een schuldenvrije situatie te komen. Wij adviseren om altijd contact op te nemen. Dan kunnen we ook samen op zoek gaan naar een oplossing.

Belangrijk is dat u snel om hulp vraagt als aflossen niet lukt. Het is verstandig om uw financiële situatie in kaart te brengen, of te laten brengen door een deskundige. Op de site van het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (www.nibud.nl) kunt u veel informatie vinden. Ook vindt u daar tips. Voorkom meer problemen, praat er met iemand over en onderneem actie.

Schuldhulpverlening

Gemeenten hebben de plicht om schuldhulpverlening uit te voeren. Dat betekent niet dat zij uw financiële situatie overnemen maar dat zij u kunnen helpen om een oplossing te vinden. De gemeente kan bijvoorbeeld voor u bemiddelen. Daarnaast kan de gemeente u begeleiden bij het op orde brengen van uw financiële situatie. Informeer bij uw gemeente om meer te weten te komen over de mogelijkheden bij u in de buurt.

Schuldinfo.nl

De website www.schuldinfo.nl geeft inzicht in wat er wel en niet juridisch allemaal kan. Er is behoorlijk wat wetgeving rondom schuldenproblematiek. Deze website is specifiek gericht op schuldhulpverleners, zodat zij mensen met schulden op een goede manier kunnen begeleiden.

Maatschappelijke begeleiding

Hebt u niet alleen financiële problemen, maar zijn er ook nog andere persoonlijke zaken die bij u spelen? Dan kunt u contact opnemen met het maatschappelijk werk in uw gemeente. Zij zijn ervoor om samen met u ook voor deze problemen een passende oplossing te zoeken.

Contact met Zuyd Gerechtsdeurwaarders

Online betalen met iDEAL
Betalingsregeling aanvragen
Bezoekadres
Transportlaan 123
6163 CX Geleen
Kantoorgegevens
BTW NL0018.137.22.B.26
KVK 57786380
Bankgegevens
IBAN NL15RABO0301442126
BIC RABONL2U
Vandaag zijn wij bereikbaar van 9:00 tot 12:30 uur en van 13:30 tot 16:00 uur

Maatschappelijk Verantwoord Incasseren

Gerechtsdeurwaarders hebben een groot maatschappelijk verantwoordelijke functie. Zuyd Gerechtsdeurwaarders neemt maatschappelijk verantwoord incasseren serieus en committeert zich aan een werkwijze waarbij respectvol wordt omgegaan met de belangen van de maatschappij, onze klanten en die van debiteuren.

© 2019 Zuyd Gerechtsdeurwaarders | Voorwaarden & Tarieven | Privacybeleid

Op zoek naar een incassobureau?